What am I missing Bridge widget

I am attempting the Bridge widget with a pair of Wemos Mini D1’s. I have looked at the examples and docs, even googled for help.I found @Gunner example too. I would like to simply blink a virtual LED on Wemos #2 from Wemos #1 so that I can understand how it works prior to adding more to the code.

I have created a new project and placed both WEMOS boards in that project, WEMOS 1 and WEMOS 2. I add an LED to the project and assign it to V5. To be honest, I am not sure which board I set as SOURCE for V5. WEMOS 1 is sending the data and WEMOS 2 is supposed to RX the data-so which one is source? I have tried both, neither works

WEMOS 1
Then I use the BRIDGE example from sketch builder and flash it to WEMOS 1. I add my wifi credentials and the auth tokens for both boards in the appropriate places.

WEMOS 2
I use the VIRTUAL PIN WRITE example from the sketch builder. I add my credentials as needed. I have also tried flashing the BRIDGE example to WEMOS 2 with the added handler for V5. Neither works.

I notice on WEMOS 1 i have repeated Heartbeat timeouts

[497434] Heartbeat timeout
[499437] Connecting to blynk-cloud.com:80
[504438] Connecting to blynk-cloud.com:80
[509439] Connecting to blynk-cloud.com:80
[514440] Connecting to blynk-cloud.com:80
[514538] Ready (ping: 46ms).
[533717] Heartbeat timeout
[535720] Connecting to blynk-cloud.com:80
[540721] Connecting to blynk-cloud.com:80
[545722] Connecting to blynk-cloud.com:80
[550723] Connecting to blynk-cloud.com:80
[553651] Ready (ping: 44ms).
[572832] Heartbeat timeout
[574835] Connecting to blynk-cloud.com:80
[579836] Connecting to blynk-cloud.com:80
[584837] Connecting to blynk-cloud.com:80
[589838] Connecting to blynk-cloud.com:80
[592786] Ready (ping: 44ms).
[611964] Heartbeat timeout
[613967] Connecting to blynk-cloud.com:80
[618968] Connecting to blynk-cloud.com:80
[623969] Connecting to blynk-cloud.com:80
[628970] Connecting to blynk-cloud.com:80
[629061] Ready (ping: 44ms).

and on WEMOS 2 I not only see the Heartbeat timeouts but also

ets Jan  8 2013,rst cause:4, boot mode:(3,4)

wdt reset
load 0x4010f000, len 1384, room 16 
tail 8
chksum 0x2d
csum 0x2d
vbb28d4a3
~ld

Both WEMOS are powered via USB on the same PC and I am using v0.5.4 of Blynk in Arduino IDE v1.8.5. The app is v 2.23.0. Thanks in advance