Value Display not refreshing when using Blynk Provisioning

Hi,

Not too sure if this is related to being a “business” driven type of feature. But when using the Provisioning the “Value Display” Widget doesn’t update unless I minimize the Blynk app and open it again.

It does work normally when connecting using Blynk.begin(auth,ssid,pass);

#define APP_DEBUG        // Comment this out to disable debug prints
#define BLYNK_PRINT Serial
#include <BlynkSimpleEsp8266.h>
#include "BlynkProvisioning.h"
#define USE_CUSTOM_BOARD

BlynkTimer timer;

void myTimerEvent()
{
  Blynk.virtualWrite(V1, millis() / 1000);
}

void setup() {
  delay(500);
  Serial.begin(19200);
  BlynkProvisioning.begin();
  timer.setInterval(1000L, myTimerEvent);
}

void loop() {
  BlynkProvisioning.run();
  timer.run(); // Initiates BlynkTimer
}

Wemos D1 mini lite
Samsung S7 - Android 7.0
Blynk App 2.20.0
Blynk Server and Library v0.5.1

:slight_smile:

Hello. What does serial print show?

I’m using PlatformIO btw.

Nothing after:

--- Quit: Ctrl+C | Menu: Ctrl+T | Help: Ctrl+T followed by Ctrl+H ---
␄�a�Q��o���b���q�a�[U��Eb�Y���[577]
[577] Hardware v1.0.0
[577] Firmware v1.0.0
[577] WAIT_CONFIG => CONNECTING_NET
[578] Connecting to WiFi: XxxxXXxxxx
[3080] CONNECTING_NET => CONNECTING_CLOUD
[3081] Disconnected
[3081]
    ___  __          __
   / _ )/ /_ _____  / /__

  / _  / / // / _ \/  '_/
 /____/_/\_, /_//_/_/\_\
        /___/ v0.5.1 on Arduino

[3122] Connecting to blynk-cloud.com:8442
[3637] Ready (ping: 241ms).
[3704] CONNECTING_CLOUD => RUNNING

Just FYI. I had that App preview for a while now. Deleted it and re-created. Working fine.

:blush: