Map Widget GPS_Location

Hi

Hardware model is **LILYGO TTGO T-Call&PMU ESP32
Communication type is GSM
• Smartphone Android version 11
• Blynk server
• Blynk Library version 1.01

I have a working GPS location map widget on the old Blynk Android app. To use it on the new Blynk IOT, I changed the Authorization settings in my code to allow to connect to the new Blynk IOT cloud

#define BLYNK_TEMPLATE_ID "xxx"
#define BLYNK_DEVICE_NAME "xxxx"
char auth[] = "xxxx"; 

I use the following code to successfully write the GPS location to the old app:

   myMap.location(move_index, latitude, longitude, "GPS_Location");

where moveIndex = 0
latitude and longitude are double

The same code does not work for the new Blynk cloud Map Widget, any ideas?
One difference I suspect between the two Apps is the definition of the datastream in the new Blynk Console.

All other writes to Blynk IOT works correctly:

    Blynk.virtualWrite(V1, String(latitude, 6));    // Write value to Blynk
    Blynk.virtualWrite(V2, String(longitude, 6));
    speed = gps.speed.kmph();               //get speed
    Blynk.virtualWrite(V3, speed);
    direction = TinyGPSPlus::cardinal(gps.course.value()); // get the direction
    Blynk.virtualWrite(V4, direction);
    satellites = gps.satellites.value();    //get number of satellites
    Blynk.virtualWrite(V5, satellites);

Terminal output

.... boot up in progress
IP5306 KeepOn OK
Initializing modem...
Modem: SIM800 R14.18
Waiting for network... -> OK
Network connected
APN: internet OK
[19882] 
    ___  __          __
   / _ )/ /_ _____  / /__
  / _  / / // / _ \/  '_/
 /____/_/\_, /_//_/_/\_\
        /___/ v1.0.1 on ESP32

[19909] Modem init...
[19968] Connecting to network...
[19990] Network: Mobile Telephone Network
[20013] Connecting to internet ...
[23280] Connected to GPRS
[23293] Connecting to blynk-cloud.com:80
[24726] Ready (ping: 722ms).
GPS Ok
Not connected to Blynk server
[30000] Connecting to blynk-cloud.com:80
[31353] Ready (ping: 664ms).
Connected to Blynk server
up 0 days, 0 hours, 0 minutes, 57 seconds
Connected to Blynk server

@jdjager please edit your post, using the pencil icon at the bottom, and add triple backticks at the beginning and end of your code so that it displays correctly.
Triple backticks look like this:
```

Please do the same for your serial output.

Pete.