BlynkSimpleEsp8266_SSL Getting packet to big from local server

I’m using the BlynkSimpleEsp8266_SSL.h on a WeMos D1 Mini. The SSL appears to be working OK, and the initial connection happens. Then I get a “packet to big” error. It seems like the data is corrupted in later packets.

After this is seems I’m stuck in a loop with occasional connection, and then another “packet too big” error.

Serial output:
[36087] Connecting to server_address_removed:8441
[37074] Certificate OK
[37074] <[02|00|01|00] auth_key_removed
[37105] >[00|00|01|00]�
[37105] Ready (ping: 3ms).
[37105] <[11|00|01|00]Gver[00]0.3.7[00]h-beat[00]10[00]buff-in[00]256[00]dev[00]NodeMCU[00]build[00]Jul 12 2016 11:42:33[00]
[37140] <[10|00|02|00|00]
Blynk connected.
[37180] >D��[14]
[37180] Packet too big: 53012
[37180] Connecting to server_address_removed:8441
[37996] Certificate OK
[97106] <[06|00|03|00|00]
[102141] Connecting to server_address_removed:8441
[102918] Certificate OK
[102918] <[02|00|01|00] auth_ key_ removed
[102952] >[00|00|01|00]�
[102952] Ready (ping: 10ms).
[102952] <[11|00|04|00]Gver[00]0.3.7[00]h-beat[00]10[00]buff-in[00]256[00]dev[00]NodeMCU[00]build[00]Jul 12 2016 11:42:33[00]
[102985] <[10|00|05|00|00]
[103017] >���r�
[103017] Packet too big: 29326

I updated both the client (to 0.3.8) and server (to 0.16.3), but still see the same behavior:
[36206] Connecting to server_address_removed:8441
[45045] Certificate OK
[45045] <[02|00|01|00] auth_key_removed
[45078] >[00|00|01|00]�
[45078] Ready (ping: 5ms).
[45078] <[11|00|01|00]Gver[00]0.3.8[00]h-beat[00]10[00]buff-in[00]256[00]dev[00]Arduino[00]build[00]Jul 12 2016 12:20:28[00]
[45117] <[10|00|02|00|00]
Blynk connected.
[45166] >�}��
[45166] Packet too big: 33781

That is strange. let me check it (it will take day or two…).

Awesome. Let me know if there is anything I can do to help.